Foreningen

 
Foreningen Verdenshavernes Venner laver fælleshaver og spreder farver i det grønne i Gellerup og Toveshøj. Fælleshaverne er for voksne alene eller for voksne og børn sammen. 
Haverne kan bruges til en masse godt - her kan der være offentlige havedage, spejderarbejde, folkeoplysning, undervisning, aktivering, produktion & salg, café & butik, og deres faciliteter kan tjene som servicestationer for idrætsfolk og motionister ...
..... drøm med og vær med til at realisere drømmene.

Har du brug for et godt haveråd?

Så er der en masse hjælp og inspiration på www.havenyt.dk  

Haverne må bruges af alle. Her gøres der klar til bålmad i Gelleruphaven.                        

Foreningen samarbejder med det Boligsociale Sekretariat

Målet med samarbejdet er at lave en virksomhed i haverne, der udover at passe haver, producerer planter, har café m.m. 
 
Man kan også følge med her 
 
Kommende havedage, ture m.m. 
 
Der er faste Havedage mandag, onsdag og torsdag kl. 10-13.
 

Ring til Elin og hør hvor vi er. Mobil 22 94 88 96. Alle er velkommen til at kigge forbi, høre om haverne og eventuelt hjælpe til. Vi er glade for besøg.

Temadag om urbane haver. Kursus på Ferskvandscentret den 22 september 2016. Med undervisere fra Verdenshaverne, Grow Your City, Smag på Aarhus m.fl. (link)

Tidligere aktiviteter.

Fotos og informationer her Link 

Er du arbejdsledig?

- så er Verdenshaverne måske noget for dig. Samtidig med at du arbejder i haverne og i det grønne får du opbakning fra jobcenter og kolleger i forhold til afklaring om job og uddannelse. Vær med og få ny viden og nye kontakter. Læs mere i denne pjece (PDF) 
 
Har du lyst til at hjælpe Verdenshaverne med netop din faglige baggrund og dine erfaringer, så kontakt den daglige leder Elin for en snak om mulighederne. Det er f.eks. også muligt at få et løntilskudsjob.    
 
Fotos: eks og asc